SLUČAJ BOČKAJ

Mladi reprezentativac Hrvatske pijan autom uletio u benzinsku zbog čokoladice

Davor Javorovic/PIXSELL/Facebook

NK OSIJEK izbacio je mladog reprezentativca Petra Bočkaja iz kluba nakon telefonske sjednice, piše službena stranica kluba. 

>>>Petar Bočkaj: Nije istina da sam zbog čokoladice skrivio prometnu

Ovako su to obrazložili.

"Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima."

Svjedoci tvrde: Zabio se u benzinsku namjerno. Zbog čokoladice

"Razlog izbacivanja je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora", navodi službena stranica NK Osijeka.

22-godišnji Bočkaj, ponajbolji igrač osječkog prvoligaša, poznat je po aktivnom noćnom životu.

On je, piše SiB, demolirao benzinsku postaju u Kanižlićevoj ulici nakon što se vraćao s koncerta Saše Matića u Osijeku u petak navečer.

 

Prema riječima svjedoka koji su se tamo zatekli, Bočkaj u vidno alkoholiziranom stanju namjerno se zabio svojim Mercedesom u trgovinu u sklopu benzinske stanice, a razlog je navodno taj da nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu.

Problematičan od prije

Nije ovo prvi incident Bočkaja, poznatog po tome što odlično izvodi slobodne udarce. Naime, koncem ožujka prošle godine je također bio izbačen iz momčadi, a dobro su znane priče da je znao na pripreme dolaziti s nekoliko kilograma viška zbog nesportskog načina života.

"Naš mladi prvotimac Petar Bočkaj suspendiran je zbog kršenja klupske discipline i novčano kažnjen. On je sa suigračima u petak popodne doputovao u Veliku gdje će Bijelo-plavi u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Krupe, ali je trener Zoran Zekić odlučio udaljiti ga iz kadra prvotimaca uslijed ponašanja koje si profesionalni nogometaš ne smije dopustiti", javili su tada iz Osijeka.

Pritom mu je drastično pala forma i kvaliteta izvedbe.

"Poruka stručnog stožera je jasna: takav pristup se, jednostavno, ne može, ne smije i neće tolerirati, stoga je Bočkaj trenutno izvan kadra prve momčadi", zaključili su tada.

Bočkaj očigledno nije ništa naučio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.