MMA legenda napala youtubera zbog meča s Tysonom: Ti si idiot, uljez i lažnjak

Foto: Profimedia

UNATOČ brojnim protestima, uskoro ćemo gledati boksački meč Jakea Paula (27) i Mikea Tysona (58). Paul se proslavio kao youtuber koji je počeo ulagati novac i u boksačku karijeru. Odradio je 11 mečeva od kojih je slavio u njih 10, a 15. studenog će se u boksačkom meču na osam rundi na AT&T stadionu u Arlingtonu boriti protiv 31 godinu starijeg Tysona.

Ovu borbu mnogi poznati borci smatraju lakrdijom, a među posljednjima je Paula napao Micheal Bisping, MMA legenda i bivši prvak UFC-a:  "Jake Paul je totalni... On je jednostavno idiot. Neću se spuštati nisko i psovati. Pogledajte ga. Lijepo je vidjeti da ga konačno izviždaju i da dobiva odgovor koji zaslužuje.

Ti si šala.Ti si sramota za borilački svijet. Ti si uljez. Ti si onaj koji se želi pretvarati da je nešto što nije. Ti si lažnjak. Izazovi sebe, patetični čovječe, patetična individuo. Borba je o izazivanju samoga sebe. Priznajem, u poslovnom smislu si uspio. Ali nemoj mi prodavati ovu priču o borcu. To mi ide na živce."

"Pravi borac bi ovo odbio"

Bisping je istaknuo kako je razlika u godinama jednostavno nepravedna: "Taj čovjek ima gotovo 60 godina. On je gotovo penzioner... Mike Tyson je bio zastrašujuća osoba. Suočiti se s tim čovjekom u njegovom vrhuncu, Isuse Kriste, bio je jedan od najstrašnijih pojedinaca kojeg smo ikada vidjeli u bilo kojem borilačkom sportu. Taj čovjek je bio čisti ubojica. Bio. Opet, ključna riječ.

Imam 45 godina. Kada sam imao 25, bio sam druga osoba. Bio sam manijak. Bio sam izvan kontrole i borio bih se s bilo kim. A da sam sada Jake Paul, s 26 godina, i da mi netko kaže: ‘Dat ćemo ti nekoga tko ima 58 godina‘ bio bih kao, ‘Oh moj Bože. Platit ćete mi da ovo radim? Platit ćete mi 40 milijuna dolara, ili koliko god iznosi cijena, da izađem tamo i prebijem takvog čovjeka? Oh moj Bože.‘ Rekao bih: ‘Zabij to sebi u stražnjicu. Dajte mi nekoga tko je moje dobi.‘ Jer to nije natjecanje, a to bi pravi borac rekao i trebao reći."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.