Modri se opet pojačali: Walid Atta, Filip i Dino Škvorc novi igrači Dinama!



JUTRO nakon pobjede nad Neftchijem, Dinamo je postao bogatiji za dva tri igrača, Varaždince Dino i Filip Škvorc koji su dobili slobodne papire od kluba te Walida Atte, stopera koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Lokomotivi. Svi igrači potpisali su ugovore na pet godina.

"Jako sam sretan. Ovo je ono o čemu sanja svaki klinac u Hrvatskoj kada počne igrati nogomet - potpisati za Dinamo. Naravno, vjerujem u sebe i svoje mogućnosti te se planiram izboriti za minutažu i tako pomoći Dinamu u osvajanju novih trofeja te što boljem europskom rezultatu", rekao je 21-godišnji Dino Škvorc.

"Ponosan sam i sretan. Oduvijek mi je san bio doći u Dinamo i sada sam to ostvario. Obzirom da sam mlad igrač potreban mi je kontinuitet igara koji ću lakše dobiti u Lokomotivi. Vjerujem kako će me dobre igre u dresu Lokosa ubrzo vratiti u Maksimir, dodao je Filip.

"Presretan sam. Znam u kakav sam klub došao, neko vrijeme sam u Hrvatskoj i znam kakvi su kriteriji u Dinamu. Isto tako, vjerujem u sebe i želim se izboriti za što više minuta ", za kraj će Walid Atta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.