Modrić (39) nakon rekorda: Ne volim da me podsjećaju na moje godine

Screenshot: Twitter

LUKA MODRIĆ nastupom u pobjedi 2:1 kod Celte postao je najstariji nogometaš u povijesti Reala. Time što je ušao u igru pola sata prije kraja utakmice u Vigu srušio je dosadašnjeg rekordera Ferenca Puškaša. Legendarni Mađar je u studenom 1965. imao 39 godina i 37 dana kada je zaigrao za Real protiv Betisa u Kupu kralja, a Modrić ga je nadmašio 59 godina kasnije tako što je za Real zaigrao s 39 godina i 40 dana.

U 547. nastupu, 12 godina nakon što je došao u klub, Modrić je usput postao i najstariji asistent u povijesti Reala nakon što je krasno namjestio pobjednički gol Viniciusu te je tako po 250. put slavio pobjedu u La Ligi. Modrić je nakon utakmice komentirao svoj rekord za Realovu televiziju: "Ne volim da me podsjećaju na moje godine. Ali, impresivno je što sam ostvario i jako sam ponosan što sam postao najstariji igrač u povijesti Reala."

"Najdraži trenutak u Realu? Jako je teško izabrati od svih tih uspjeha"

Na pitanje što mu je najdraži trenutak otkako je u Realu, odgovorio je:"Teško je izabrati jednog. Toliko toga mi se ovdje dogodilo; od osvajanje Liga prvaka, La Lige, pa toga što sam najstariji igrač, onaj koji je osvojio najviše trofeja... Presretan sam i ponosan da sam ostvario to sve u Realu."

Na pitanje koliko dugo će još moći igrati, Modrić kaže: "Osjećam se jako dobro, fizički i mentalno. Igram, to je ono što želim, ali najvažnija je momčad. Kada je moj red za igrati, trudim se pomoći najbolje što mogu. Nogomet ti vrati ako daš sve od sebe."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.