"Modrić je balkanski Cruijff i kralj sredine terena. Dragulj kluba uči od najboljeg"

Foto: Profimedia

NICO PAZ jučer je napunio 19 godina. Argentinski veznjak još uvijek čeka na debi za Realovu momčad za koju ga, među ostalima, priprema i Luka Modrić. Kapetan hrvatske reprezentacije danas je proslavio svoj 38. rođendan. Razlika između njih je ogromna, ne samo u godinama. Jedan je legenda Reala, drugi njegova budućnost.

As je podsjetio na fotografiju na Instagramu koju je Paz objavio davno, prije više od jedne godine. Uz njen opis je napisao: "Učenje od najboljeg." U prvom planu bio je Modrić, u drugom on. "Učenik i učitelj", piše As i navodi da se scenarij sad promijenio. "Hrvat je napunio 38 i u sezoni je koja bi mogla biti njegova zadnja za Real. Nico je dragulj kluba. Od Zadra do Santa Cruza, s 19 godina razmaka. Prošlost, sadašnjost i budućnost kluba, ruku pod ruku", opisuje As fotografiju.

Iako još čeka prvu službenu utakmicu za Real, mladi Argentinac sudjeluje na treninzima prve momčadi i redovit je na njenim okupljanjima. "Upija znanje Modrića, balkanskog Cruijffa i gospodara sredine terena", navodi se o igraču kojeg u Realovoj mladoj momčadi vodi Raul.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.