"Modrić je nezasitan"

Foto: Ansis Ventins/PIXSELL

HRVATSKA je pobjedom 2:0 kod Latvije stigla nadomak plasmana na Europsko prvenstvo kojem će sljedeće godine domaćin biti Njemačka. Pobijedi li Armeniju na Maksimiru u utorak, Hrvatska će i osigurati Euro, a bude li zdrav i spreman na igru, Luka Modrić će peti put s Hrvatskom nastupiti na europskoj nogometnoj smotri.

Ističu to i španjolski mediji, točnije As, u tekstu s naslovom "Modrić je nezasitan", u kojem se ističe dugovječnost 38-godišnjeg kapetana hrvatske reprezentacije. U izvještaju s utakmice navodi se i drama u grupi u kojoj je Hrvatska prije listopadskih kvalifikacija bila vodeća, a onda dovela u pitanje odlazak na Euro, koji joj je sad ponovno nadohvat ruke.

Modrić je vodio utakmicu

As navodi da je Modrić preuzeo glavnu ulogu na sredini terena u ofenzivno posloženom hrvatskom timu, a onda i da je Hrvatska nakon dva rana pogotka smirila utakmicu.

"Modrić je vodio utakmicu prije nego što je zamijenjen u završnici, a posljednje minute iscurile su bez iznenađenja. Odluka pada u utorak. Modrić može namirisati još jedan veliki turnir. Samo ga Armenija može u tome spriječiti", zaključuje se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.