Modrić je Realovom talentu rekao da će biti šteta ako ode. On je ipak odlučio otići

Foto: EPA

NICO PAZ, 19-godišnji talentirani veznjak Real Madrida, u ovoj bi sezoni trebao igrati za Como, novog talijanskog prvoligaša. Klub u čijoj su vlasničkoj strukturi proslavljeni Thierry Henry i Cesc Fabregas, a Fabregas je odnedavno i trener momčadi, nastavlja sjajan posao u ovom prijelaznom roku i slaže momčad koja bi mu trebala garantirati ostanak u prvoligaškom okruženju.

Odlazak Paza iz Reala španjolski mediji spominju već neko vrijeme, a bili su prenijeli i razmišljanja Luke Modrića na tu temu. "Šteta je što odlaziš, ali ti si na dovoljno dobrom nivou da igraš u La Ligi", navodno je rekao kapetan hrvatske reprezentacije i Reala tinejdžeru, koji je ipak odlučio otići svjestan jake konkurencije u veznom redu madridske momčadi.

Inače, ima ugovor do kraja sezone 2026./27., a za Real je u osam utakmica skupio 128 minuta. Postigao je i jedan gol, Napoliju u Ligi prvaka u prosincu prošle godine.

Dobar posao Coma

Ono što Como nudi Realu je 10 milijuna eura za 50 posto prava na Paza. Real bi zadržao pravo otkupa njegovog ugovora, a u slučaju da do toga ne dođe, imao bi određeni postotak od njegove sljedeće prodaje. Marca piše da je posao na pragu realizacije.

Novi talijanski prvoligaš već je doveo Raphaela Varanea, Pepea Reinu, Albera Morena..., a sad je blizu i dovođenju velikog talenta. Također, Como radi na transferu Barcine legende Sergija Roberta (u Barci od 2010. do 2024.), ali i na dovođenju Maxima Perronea iz Manchester Cityja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.