Modrić je stigao na trening u svom skupocjenom automobilu. Pogledajte reakciju djece

Screenshot: X

LUKA MODRIĆ bio je jutros jedan od prvih igrača Real Madrida koji su se pojavili na treningu momčadi pred sutrašnju utakmicu 9. kola španjolskog prvenstva. Real će u njoj biti domaćin Villarrealu s početkom u 21 sat. O Modrićevom dolasku na trening izvještavaju novinari koji su snimili kako kapetan hrvatske reprezentacije i Real Madrida dolazi u Valdebebas u novom, skupocjenom automobilu.

Na snimci se čuju glasovi djece koja su prepoznala Modrića. Zatim neka od njih, s papirima za potpise Realovih zvijezda, kreću u smjeru ulaza, vjerojatno se nadajući da će Modrić po izlasku iz automobila krenuti prema njima.

Real se može izjednačiti s Barcom

Podsjetimo, Modrić je prije desetak dana preuzeo ključeve sponzorskog BMW-ovog modela XM. Impresivni terenac s motorom od 653 konjske snage, koji košta 179.900 eura, hibrid je koji dolazi s gotovo 90 kilometara električne autonomije.

Real utakmicu dočekuje kao drugoplasirana momčad lige sa šansom da se bodovno izjednači s vodećom Barcelonom u slučaju njenog kiksa u nedjelju kod Alavesa.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.