Modrić na Instagramu poslao poruku Rüdigeru na hrvatskom jeziku. Nijemac mu odgovorio

Foto: Profimedia

REAL MADRID dugo se mučio sa Stuttgartom na otvaranju Lige prvaka. Nakon prvog poluvremena bilo je 0:0, a do 83. minute 1:1, prije no što će loptu iz kuta izvesti Luka Modrić i njom naciljati glavu Antonija Rüdigera za vodstvo. Prvu utakmicu ove sezone u Ligi prvaka, natjecanju u kojem brani titulu, Real je završio s 3:1 u svoju korist.

Modrić je u igru ušao u 69. minuti pri izjednačenom rezultatu. Zamijenio je tad na terenu Aureliena Tchouamenija "kako bi vratio red koji Tchouameni nije mogao osigurati", objasnili su španjolski mediji, potom njegovu asistenciju iz kornera opisali kao "savršenu", a njegovu igru kao "magiju koja ne nestaje".

Rüdiger zabija na Modrićeva dodavanja

Rüdiger je bio najviši u skoku u petercu i zabio je gol svojoj bivšoj momčadi kojim je usmjerio Real prema pobjedi. Zanimljivo, i za prošla dva pogotka njemačkog stopera zaslužan je bio kapetan Reala i hrvatske reprezentacije. Rüdiger ih je na Modrićeva dodavanja zabio Atletico Madridu u polufinalu španjolskog superkupa i Mallorci u prvenstvu. Bili su mu to i jedini golovi prošle sezone.

Modrić se u rani jutarnji sat na Instagramu javio svojim pratiteljima. Na engleskom jeziku napisao je "Liga prvaka vratila se na Bernabeu", a onda označio Rüdigera i na hrvatskom poslao poruku i njemu. "Bravo, brate", poručio mu je Modrić. Nijemac se ubrzo javio s porukom: "Moj učitelj."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.