Modrićeva reakcija na gol hit je na društvenim mrežama. Pogledajte kako je slavio

Foto: EPA

ATLETICO i Real podijelili su bodove u utakmici 8. kola španjolskog prvenstva nakon što je goste na stadionu Wanda Metropolitano u vodstvo doveo Eder Militao u 64. minuti, a za momčad Diega Simeonea izjednačio Angel Correa u petoj minuti sudačkoj produžetka utakmice. Susret je bio prekinut na 15-ak minuta nakon prvog gola jer su domaći navijači gađali predmetima vratara Real Madrida Thibauta Courtoisa.

Luka Modrić za Real je igrao od prve minute i istaknuo se nepogrešivošću u dodavanjima. Loptu je suigračima pokušao predati 58 puta i 58 puta je ona i došla do njih. Jedini je u pet najjačih europskih liga koji je ove sezone imao 100 posto u predaji lopte među igračima s 40 ili više pokušaja dodavanja. Utakmicu je napustio u 86. minuti, kad ga je na terenu zamijenio Lucas Vazquez.

Realovi navijači ga slave

Društvene mreže izdvajaju trenutak Modrićeve proslave Realovog vodstva. Kapetan Reala i hrvatske reprezentacije pogledom je pratio akciju iz koje je njegova momčad povela, a onda to proslavio skokovima s rukama u zraku.

VIDEO: Arena Sport

Neki od komentatora na X-u navode da je u tim trenucima skakao poput zečića, dok drugi nižu hvalospjeve i dodaju da "stari poput dobrog vina", nazivaju ga "učiteljem" i "legendom igre".

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.