Monaco ne želi Bayernu vratiti vratara

Foto: Profimedia

MENADŽER njemačkog nogometnog vratara Alexandera Nubela (26), Stefan Backs, otklonio je mogućnost ranijeg povratka njegova klijenta iz Monaca u Bayern. Nubel je na posudbu iz Bayerna u Monaco otišao još u ljeto 2021. godine. U Kneževini bi trebao ostati do kraja ove sezone te se tek tada vratiti u Bavarsku s obzirom na to da ima ugovor s Bayernom do ljeta 2025.

No, nakon što je prvi vratar Bayerna Manuel Neuer prošloga mjeseca slomio nogu na skijanju te neće braniti do kraja ove sezone, Nubel je iskočio kao glavni kandidat za Neuerovo mjesto.

"Povratak u Bayern nije opcija. Alexander će drugi dio sezone igrati za Monaco", kazao je Backs, a s njim se slaže i Nubel, koji je na društvenim mrežama objavio svoju fotografiju u dresu Monaca i napisao: "Što drugo?"

Nakon ozljede Neuera Bayern je ostao na samo jednom iskusnom vrataru, 34-godišnjem Svenu Ulreichu, dok niti jedan drugi vratar iz aktualnog kadra nema iskustva igranja za prvu momčad. Njemačko nogometno prvenstvo nastavlja se nakon dvomjesečne stanke zbog Svjetskog prvenstva ovoga vikenda, a Bayern će za prvog suparnika imati RB Leipzig.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.