Morati upisan karton zbog kojeg ne bi smio igrati polufinale. Na kraju je poništen

Foto: EPA

PRAVI šok je nakon dramatičnog prolaska u polufinale Europskog prvenstva doživio španjolski kapetan Alvaro Morata. Morata je izašao iz igre u 80. minuti, ali su mu novinari u miks zoni priopćili da mu je u proslavi pogotka u 119. minuti upisan žuti karton i da zbog toga ne može igrati u polufinalu jer mu je to druga opomena na Euru.

Moratu je ta informacija zatekla. "Fabian (Ruiz) je napravio nešto na klupi, ali ja nisam napravio ništa", iznenađeno im je odgovorio. Novinari, ipak, nisu ni u čemu pogriješili jer je isprva svugdje zaista pisalo da je Morata dobio karton. No na kraju se ispostavilo da nije bilo tako. "Moratin" karton u UEFA-inom službenom zapisniku upisan je baš Fabianu Ruizu, kojemu je to bio prvi na prvenstvu tako da može zaigrati i u polufinalu. 

Ipak, Luis De La Fuente neće moći računati na tri prvotimca. Pedrija neće biti zbog ozljede, Robin Le Normand je zaradio drugi žuti karton, a Dani Carvajal je isključen u 125. minuti. Carvajal bi, doduše, polufinale propustio i da nije dobio crveni karton, jer mu je ranije pokazan drugi žuti karton na prvenstvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.