Motiv više za Ibru i Pandžu: Legendarni Pape u poljudskoj loži

IZBORNIK Bosne i Hercegovine Safet Sušić u subotu navečer stigao je u Sarajevo, nakon skautske ture po stadionima europskih liga. U Belgiji je legendarna osmica gledala Adnana Mravca, dok je nedjelja bila rezervirana za bih derbi Bundeslige, Wolfsburg - Hoffenheim.

"Konačnih 4:0 je malo previsoko. Wolfsburg je bio bolji, ali ne toliko. Naši igrači iz Wolfsburga su briljirali. Džeko je dao dva gola. Prvi je na listi strijelaca i nadam se da će ostati na kraju prvenstva.", komentirao je Sušić za Dnevni Avaz, dodajući da ne čudi toliko apatija Vedada Ibiševića i Sejada Salihovića, koji s Hoffenheimom nemaju šanse za bolji rezultat u prvenstvu.

Uoči prijateljskih susreta sa  Švedskom 29. svibnja u Stockholmu te s Njemačkom 3. lipnja u Frankfurtu Sušić planira pogledati što više klupskih utakmica bih-reprezentativaca. Tako će Sušić u srijedu navratiti i do Poljuda.

"U srijedu sam u Splitu, gdje ću gledati revanš-susret polufinala Kupa između Hajduka i Dinama. Dolje su Pandža i Ibričić, koje želim vidjeti kako igraju u svom klubu. Zatim ću pogledati što više utakmica domaćeg prvenstva", potvrdio je Sušić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.