Motori, vulkani, Gunsi i sprdanje Reala. Atletico spektakularno predstavio igrače

Screenshot: Twitter

BOGATSTVO je Atletico dao za četiri nova igrača, ali onda ih je predstavio dostojno prezentacije igrača na koje je potrošio 183 milijuna eura. Toliko je naime ukupno platio za Juliana Alvareza iz Manchester Cityja, Conora Gallaghera (Chelsea), Robina Le Normanda (Real Sociedad) i Alexandera Sorlotha (Villarreal).

Laseri, vulkani, motori i žestoka glazba

Navijačima ih je pokazao na neviđenoj fešti s laserima, vulkanima, hologramskim projekcijama, motorima i žestokom glazbom. Sve se odvijalo na stadionu Metropolitano pred oko 30 tisuća oduševljenih navijača Atletica. Le Normand i Sorloth su na teren ušli iz kuteva, a onda je slijedio vrhunac spektakla.

Spidermen je stigao, a pauci su prekrili teren

Gallagher je ušao kroz tunel praćen brujanjem i turiranjem bajkera na motorima te uz "Welcome to the Jungle" s razglasa. Dok je klasik Guns N' Rosesa treštao, masa je oduševljeno pozdravljala Engleza. On ih je osvojio s dvije rečenice na španjolskom jeziku, koje im je izgovorio na mikrofon s centra. Alvarezovom izlasku prethodili su hologrami paukovih mreža koji su prekrili travnjak. Onda se pojavio Argentinac s malim paukom na prsima.

Inicijacija je završena tako što su svi novi igrači i igračice morali skakati na "Tko ne skače, navijač je Reala"

Na kraju su četiri nova nogometaša i sedam novih nogometašica Atletica na komandu iz publike skakali na skandiranje "Tko ne skače, navijač je Reala" i zatim napravili počasni krug oko stadiona dok je bend svirao na terenu. Atletico je tako na Metropolitanu do kraja nabrijao navijače četiri dana prije utakmice protiv Girone na tom mjestu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.