liga prvaka

Mount obranio protivnika: Nije bio crveni karton, a vjerojatno ni penal na meni

Foto: Profimedia

CHELSEA je jučer u 4. kolu Lige prvaka pobijedio Milan u gostima 2:0 i zasjeo na prvo mjesto skupine E. Chelsea je slavio golovima Jorginha iz penala u 12. te Aubameyanga u 34. minuti. U drugom susretu te skupine Dinamo i Salzburg odigrali su 1:1. 

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 12. minuti kad je njemački sudac Siebert blagi kontakt Tomorija i Mounta okarakterizirao kao penal za goste, a pritom je i isključio Milanovog stopera. Tomori je definitivno primio Mounta za rame, ali mu se ovaj istrgnuo, došao do lopte i pucao, no sudac je svejedno dosudio penal koji je Jorginho realizirao. 

Mount je godinama s Tomorijem igrao u Chelseaju i nakon utakmice je, u rijetko viđenom iskrenom istupu nekog nogometaša kad je suđenje u pitanju, rekao da smatra da je njegov kolega iz reprezentacije neopravdano isključen.

Iskreni Mount

"Bilo mi ga je baš jako žao jer smo veliki prijatelji. Mislim da nije bilo govora o isključenju, a penal je možda bio, a možda nije. Ja sam uvijek iskren i mogu reći da me malo povukao, ali nisam želio pasti, nego sam nastavio prema golu jer sam bio u šansi", rekao je Mount i nastavio:

"Iznenadio sam se kad je sudac dosudio penal jer sam ja uspio doći do lopte i pucati. Bilo mi je žao vidjeti Fikaya kako izlazi s terena, a to je bio trenutak koji je prelomio utakmicu u našu korist. Drago mi je da smo pobijedili, ali mi je jako žao Tomorija."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.