LIGE PETICE

Mourinha smirivali pomoćnici. Urlao je na suca: Juventus te poslao

Foto: Profimedia

JOSE MOURINHO nastavlja s incidentima u talijanskoj Serie A. Tiskovina La Stampa objavila je kako bi trener Rome mogao biti kažnjen s dvije ili tri utakmice u kojima ne bi mogao voditi svoju momčad. Posljednji kontroverzan potez povukao je prije dva dana, kada je njegova momčad izvukla bod kod kuće. Podsjetimo, Verona trenera Igora Tudora vodila je 2:0, no rimska je momčad uspjela izjednačiti.

Portugalski strateg isključen je u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena. Spomenuti medij navodi kako je potpuno izgubio živce. Glavnome sucu utakmice Luci Pairettu, uz kontroverznu gestu telefoniranja, rekao je: "Namjerno su te poslali ovamo, Juventus te poslao." Prije no što je napustio teren pozdravio je Tudora te dao upute svojoj klupi.

Torinske novine navode kako je Pairettov brat Alberto radio za Juventus osam godina. Bio je voditelj događaja te prihoda od stadiona. Njihov otac Pierluigi bivši je sudac osuđen nakon skandala Calciopoli. Luca Pairetto u najvišem rangu talijanskog nogometa sudio je 37 utakmica.

Nakon nepotpunog 26. kola, na prvome mjestu Serie A nalazi se Milan s 56 bodova, dva više od Intera te tri više od Napolija. Juventus, Atalanta, Lazio, Fiorentina i Roma zasad se bore za preostalo četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.