Najbolji igrač Serie A: Rekli su nam da se ne mičemo, ali Messi je ustao i prišao mi

Foto: EPA

PROŠLA je sezona za Gruzijca Kvichu Kvaratskheliju bila kao iz snova. U svojoj prvoj sezoni u Napoliju bio je najbolji igrač ekipe koja je u grad podno Vezuva nakon 33 godine donijela dugo čekani naslov prvaka, a za jednu od najboljih debitantskih sezona u povijesti liga Petice uopće Kvaratskhelia je nagrađen priznanjem za najboljeg igrača Serie A.

France Football uvrstio ga je na popis kandidata za Zlatnu loptu i mladi krilni napadač stigao je u Pariz na ceremoniju na kojoj je glavna zvijezda večeri bio Leo Messi. Aktualni svjetski prvak primio je svoju osmu Zlatnu loptu, a pronašao je i vremena za upoznavanje s 14 godina mlađim Gruzijcem, što je Kvaratskheliju oduševilo.

"Na ceremoniji dodjele Zlatne lopte Messi je sjedio meni s desne strane. U pauzi za reklame upozoreni smo da ne smijemo puno ustajati i kretati se. Odjednom je ustao i krenuo prema meni, nisam razumio što se događa, pružio je ruku i rukovao se sa mnom. Jako to cijenim, on je nevjerojatna osoba", ispričao je gruzijskim medijima tijekom reprezentativne pauze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.