Najveći kikser Eura

Foto: Profimedia

ČEŠKI branič Robin Hranač (24) nedvojbeno je najveći kikser ovog Europskog prvenstva. U prvom kolu protiv Portugala skrivio je oba pogotka koji su rezultirali porazom njegove momčadi, a u današnjoj utakmici protiv Gruzije igrao je rukom u svom kaznenom prostoru te skrivio jedanaesterac iz kojeg je Gruzija povela. Utakmica je završila 1:1.

Podsjetimo, protiv Portugala Hranač je imao još lošiji dan. Prvo je postigao autogol, a onda je u 92. minuti očajnom reakcijom u obrani poklonio loptu nogometašima Portugala, a samim time i pobjedu jer su iz te prilike Portugalci zabili gol za konačnih 2:1. Golove pogledajte OVDJE.

Nepotrebno je raširio ruke

Što se tiče današnjeg okršaja, sve do trenutka kad je Hranač igrao rukom činilo se da će Česi lako doći do pobjede. Na putu do toga stajao im je samo sjajno raspoloženi gruzijski vratar Mamardašvili, koji je samo u prvom poluvremenu skupio osam obrana.

Ipak, Hranač je kod jednog napada Gruzije jako loše reagirao, raskrilio se i skrivio kazneni udarac, koji je sudac Daniel Siebert dosudio nakon VAR provjere, a Girgi Mikutadze lako realizirao. Pogrešku Hranača pogledajte OVDJE.

Kada je u pitanju klupska karijera, Hranač je dijete Viktorije Plzen, za koju još uvijek nastupa, a današnji nastup za reprezentaciju mu je tek peti za A vrstu Češke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.