LIGE PETICE

Salomon Kalou mora otići iz Herthe zbog snimke kojom je šokirao Njemačku

Screenshot: Instagram

SALOMON KALOU, napadač berlinske Herthe, zaprepastio je jučer Njemačku videom iz klupske svlačionice. Njegova snimka pokazala je niz kršenja higijenskih pravila.

Kalou se pozdravljao sa suigračima, rukovao s klupskim djelatnikom, upao na testiranje suigrača koje se trebalo provoditi u posebnim uvjetima.

"Sala, Sala, molim te, izbriši to", rekao mu je klupski liječnik kad je vidio da Kalou sve snima. Bivši nogometaš Chelseaja napustio je prostoriju uz poruku da se samo šalio.

Čeka ga kazna

Kalou, koji će vjerojatno biti novčano kažnjen, ispričao se.

"Žao mi je ako sam ostavio dojam da koronu ne shvaćam ozbiljno. Ispričavam se. Nisam baš razmišljao i bio sam sretan što su naši testovi bili negativni. Ispričavam se i onima koji su u ovom videu prikazani a da to nisu znali", obratio se Kalou preko društvenih mreža.

Kako piše Kicker, nekadašnji igrač Chelseaja je svoje kajanje izrekao i kada je ponovno stigao na trening te je čak zaplakao jer je shvatio da je to vjerojatno oproštaj od Herthe.

Kalou je u Herthu stigao prije šest godina iz Lillea i sigurno je da ovo nije način na koji je htio završiti svoju epizodu u klubu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.