Napadač Monaca: Dinamo je klub velike povijesti

Foto: EPA

NAPADAČ Monaca Folarin Balogun (23) na konferenciji za medije najavio je utakmicu s Dinamom u drugom kolu Lige prvaka, koja će se igrati u srijedu u 21 sat na Maksimiru. U pet nastupa ove sezone mladi Amerikanac je zabio dva gola, i to u zadnja dva kola francuskog prvenstva protiv Le Havrea i Montpelliera.

"Raduju me golovi u zadnje dvije ligaške utakmice. Međutim, važno je ostati na zemlji, ići utakmicu po utakmicu", rekao je Balogun, koji je u Kneževinu stigao u kolovozu 2023. iz Arsenala za 30 milijuna eura. U londonskom klubu se nije previše naigrao, veći dio je proveo na posudbama u Middlesbroughu i Reimsu.

Protiv Barcelone je ušao u igru u 70. minuti, dok bi protiv Dinama trebao zaigrati od prve minute. "Oduvijek sam želio igrati u Ligi prvaka i sretan sam što mi je Monaco pružio priliku. Moram nastaviti raditi i biti strpljiv", izjavio je Balogun.

"Dinamo je klub velike povijesti, nije slučajno u Ligi prvaka i moramo ga poštovati"

Smatra kako poraz Dinama od Bayerna (9:2) može zavarati te je naglasio da poštuje zagrebački klub. "Dinamo je klub velike povijesti, nije slučajno u Ligi prvaka i moramo ga poštovati", izjavio je Balogun.

Naglasio je kako mu odgovara napadačka igra Monaca. "Gledao sam statistiku Monaca prije nego što sam došao, mnogo zabijamo, stvaramo mnogo prilika, što je za napadača sjajno. Nekada je lakše igrati kada si sam u napadu, a nekada kada imaš partnera. Želio bih se ustabiliti u momčadi", izjavio je Amerikanac.

Dodao je kako je svjestan da u srijedu na Maksimiru neće biti lako. "Hrvatski igrači se vole boriti, imaju pravi duh, znamo da neće biti lako", zaključio je Balogun.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.