Napadači najavili golijadu, a među navijačima - Niko Kovač!

POSLJEDNJI trening uoči utakmice s Ukrajinom odradili su naši reprezentativci na Maksimiru. Oko 19:30 krenuli su sa zagrijavanjem, a nakon seta vježbi uslijedila je tradicionalna utakmica Stari - Mladi. I dobro je da je stara garda odnijela pobjedu (3:2), jer kada su mladi nakon dugo vremena prekinuli njihovu dominaciju, dogodio se - engleski pacijent!

Vrata Starih čuvao je Vedran Runje, naša jedinica za Ukrajinu, a igrali su Kovač, Šimunić, Pranjić, Drpić, Vejić, Leko, Jurić, Klasnić, Olić, Petrić, i nezaobilazni Prosinečki.

Boje Mladih branili su Pletikosa, Vukojević, Kranjčar, Gabrić, Rakitić, Ćorluka, Mandžukić, Pokrivač, Čale, Modrić, Kalinić, Srna. Poveli su pogotkom Vukojevića, ali su Petrić i Olić brzo preokrenuli rezulat i potvrdili odličnu formu. Drpić je potom zabio autogol za 2:2, a pobjedu je Starima donio Ivan Klasnić.

Maksimirski je trening odgledao i Niko Kovač. Kapetan je, prema najavi, stigao iz Austrije i sutra će po prvi puta u maksimirskoj loži biti u ulozi navijača. Podijelio je nekoliko savjeta bratu Robertu, njegovom nasljedniku, a zadržao se i u podužem razgovoru s Olićem i Petrićem.
"Kako sam? Pa evo, penzionerski. Penzija će valjda stizati na vrijeme.", našalio se.

U dobrom raspoloženju podno maksimirskog juga reprezentativci su podijelili par autograma navijačima, padale su i fotografije za uspomenu. Atmosfera je odlična, valjda će i potrajati...

D.R.
Foto: Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.