Navijač na Euru platio 60 eura da bi gledao u stup

Foto: Screenshot/X

AUSTRIJA je u drugom kolu skupine D Europskog prvenstva pobijedila Poljsku 3:1. Golove za Austriju zabili su Gernot Trauner, Christoph Baumgartner i Marko Arnautović, a za Poljsku je pogodio Krysztof Piatek. Austrija ima dobre šanse za prolazak u drugi krug, dok Poljska za to više nema šanse nakon što su Nizozemska i Francuska odigrale 0:0.

Uoči zadnjeg kola grupne faze Eura Poljaci su posljednji u skupini bez bodova te ne mogu ni teoretski stići Austriju na trećem mjestu, koja ima tri boda, jer se za poredak prvo gleda međusobni omjer. Nizozemska i Francuska nakon dva kola imaju po četiri boda.

Platio 60 eura da bi gledao u stup

Kao da nije dovoljno što je morao gledati novi poraz svoje reprezentacije, jedan navijač je među 69.455 gledatelja imao posebno loše iskustvo. Na društvenoj mreži X objavio je fotografiju s Olimpijskog stadiona u Berlinu uz komentar: "60 eura za ovo mjesto." Mnogi se u komentarima pitaju kako je moguće da ovakvo mjesto postoji na stadionu te pišu da je UEFA prodala ulaznicu za najgori pogled na stadionu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.