Navijači Barcelone u čudu. Klub objavio odlaske dvije zvijezde pa sve obrisao

Foto: EPA

JOAO CANCELO (30) i njegov imenjak Felix (24) više nisu igrači Barcelone, objavio je katalonski klub. Obojici je protekom lipnja istekao ugovor o posudbi i klub je najavio da se oni vraćaju svojim matičnim klubovima - Cancelo Cityju, a Felix Atletico Madridu. No ta objava je izazvala konfuziju među navijačima Barcelone jer je klub najavio da želi otkupiti spomenute ugovore. U međuvremenu je oproštajna objava obrisana.

Podsjetimo, bek Cancelo je u Cityju proglašen viškom zbog sukoba s Pepom Guardiolom i zadnje dvije sezone je uglavnom proveo na posudbi. S druge strane, napadač Felix nije donio željeni učinak Atleticu i oni bi ne bi imali ništa protiv da ga netko otkupi. No Barcelona ima problema sa zadovoljavanjem financijskog fair playa i čini se kako, barem zasad, te dvije plaće ne mogu stati u budžet. Cancela Transfermarkt procjenjuje na 25, a Felixa na 30 milijuna eura vrijednosti.

Cancelo je ove sezone za Barcelonu odigrao 42 utakmice u kojima je zabio četiri gola i imao pet asistencija, dok je Felix u 44 utakmice imao deset golova i šest asistencija. Klub se oprostio i od Marcosa Alonsa, kojem je istekao ugovor te je trenutačno bez kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.