Navijači Dinama povjereniku na Barišićevoj strani: Glasaj za Zajeca, ne sramoti nas

Foto: Zona Dinamo/BBB Cestica

VEČER prije povijesnih izbora za predsjednika Dinama tenzije su velike. I jedna i druga strana, ona okupljena oko Mirka Barišića i ona okupljena oko Velimira Zajeca, marljivo zbrajaju ruke i glasove. Za pobjedu im treba ukupno 31 od 60 skupštinara maksimirskog kluba.

Ključnu ulogu mogli bi odigrati povjerenici. Jedan od njih je i Stanko Lazar iz Vinice kraj Varaždina. Njemu su se posebnim letkom obratili članovi Dinama koje je učlanio iz obližnje Cestice. On je na glasu kao Barišićev čovjek, ali ga članovi pozivaju na to da kao njihov predstavnik poštuje njihovu volju.

"Stane, nemoj nas sramotiti"

"Stane, u nedjelju tvoj glas ispisuje povijest našeg Dinama. Svi smo se preko tebe učlanili. Uvijek si bio korektan i mi smo te podržavali. Ponosni smo što je naš povjerenik član skupštine. Ali svjesni smo kako si prošao na Barišićevoj listi jer računaju 100 posto na tvoj glas. Volja svih nas članova iz Cestice koji su te podržavali je promjena na čelu kluba.

Svi smo glasali za listu 'Dinamovo proljeće' i za Velimira Zajeca. Prema našim informacijama, Zajec je skupio dovoljno ruku i sutra pobjeđuje. Povijest se sutra ispisuje. Kao naš prijatelj i povjerenik, nemoj nas sramotiti i biti na pogrešnoj strani. Stane, postani legenda i glasaj: VELIMIR ZAJEC", piše na letku.

Foto: Zona

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.