Navijači Hajduka na Fejsu o Rakitiću: Odrekao se 15 mil. i potpisao za najveći klub

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

IVAN RAKITIĆ igrat će u novoj sezoni SuperSport HNL-a za splitski Hajduk- Legenda Barcelone, ikona Seville i istaknuti član hrvatske reprezentacije sa srebrom sa Svjetskog prvenstva 2018. ugovor sa splitskim klubom potpisao je na jednu godinu, uz mogućnost njegova produženja za dodatnu sezonu.

Rakitić je u drugom dijelu prošle sezone prešao iz Seville u Al-Shabab s kojim je sada raskinuo ugovor kako bi se priključio Hajduku. S klubom iz Saudijske Arabije bio je vezan ugovorom koji mu je garantirao oko 15 milijuna eura godišnje. Odrekao ih se zbog dolaska u Hajduk, u kojem će igrati u dresu s brojem 11.

Navijači: Otvorite stadion za predstavljanje

Dolazak jednog od najboljih igrača u povijesti hrvatske reprezentacije oduševio je navijače Hajduka koji su ispod objave kluba na društvenim mrežama ostavljali komentare.

"Poljud će izgorjeti", "Idućih dana osjetit ćete srednja do jaka podrhtavanja s epicentrom u Splitu!", "Odrekao se 15 milijuna i potpisao za najveći", "Konačno! Već sam sama sebi dosadila koliko provjeravam vijesti", "Otvorite stadion za predstavljanje. Kad ako ne ne za ovakav transfer?", dio poruka navijača na Hajdukovom profilu na Facebooku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.