Navijači na Fejsu nakon poraza Dinama: Zajec odlazi!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMO je u nevjerojatnoj utakmici 7. kola SuperSport HNL-a izgubio u Koprivnici od Slavena 4:1. Gosti su poveli golom Brune Petkovića u 32. minuti da bi Slaven izjednačio u 45. preko Ljubana Crepulje i onda golovima Adriana Libera, Ivana Dolčeka i Ilije Nestorovskog u 68., 74. i 77. minuti došao do prve pobjede u ovoj sezoni.

Bio je ovo prvi susret Dinama nakon što je smijenjen trener Sergej Jakirović, kojega je koštao poraz od Bayerna (9:2) u Ligi prvaka. Zagrebački sastav vodio je privremeni trener Sandro Perković i pod njime je nastavljen niz loših rezultata. Nakon remija s Rijekom (1:1) i poraza od Hajduka (0:1) u domaćem prvenstvu, a zatim katastrofe u Münchenu, Dinamo nije došao do boda protiv Slavena, kojem je to prva pobjeda u sezoni.

Evo što navijači pišu na Facebooku

Dinamo je na Facebooku objavio ishod utakmice sa Slavenom, a ovo su neki od komentara s najviše lajkova ispod objave:

"Dobro smo i prošli protiv Bayerna."

"Ono što je bio Bayern to je sada Slaven Melupo"

"Ne ide više ovako. Idemo dati Jakiru otkaz! Pa čekajte, dali smo već... Bravo gospodo, polako ali sigurno od Dinama pravite prosječan klub. Ove godine Dinamo sigurno neće biti prvak, a tko će biti to ostaje vidjet."

"Zajec odlazi!"

"Pravit ćete vi Profesora Jakira od blata! Pozdrav za sve Vas koji ste bili za otkaz trenerćini! Nek se vidi da ne igra on već ovi “igrači” Jakire spasio si se!"

"Sramote umišljene, sve kazniti redom!!! Totalno smo razbijeni, mentalno srušeni potpuno! O trudu i trčanju neću niti pisati, katastrofa! Ovaj lik je 10 godina pomoćni trener, a nije u stanju na poluvremenu izvaditi Ogiwaru i Maaeea, naprosto lik ne razumije nogomet! Ovo stanje može preokrenuti samo jak trener tipa Nenad Bjelica ili Vaha, svaki drugi izbor je mučenje."

"Bravo Slaven Belupo! Obrana na nivou zupanijske lige, da je slaven malo iskusniji zabio bi nam kao i bayern 9 komada."

"Službeno smo dotakli dno hrvatskog nogometa."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.