Navijači na Instagramu: Sramota s kim se patimo, a još veća što je Baturina na klupi

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA je u trećem kolu Lige nacija upisala drugu pobjedu, ovaj put 2:1 protiv Škotske. Uz slavlje protiv Poljske (1:0) i poraz kod Portugala (1:2), Hrvatska je i dalje u dobroj poziciji da prođe skupinu, no navijači nisu zadovoljni onim što su vidjeli u jučerašnjoj utakmici na stadionu u Maksimiru.

Momčad Zlatka Dalića je do pobjede stigla preokretom. Škotska je povela u 32. minuti golom Ryana Christieja, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Igor Matanović svojim prvim golom za nacionalnu momčad. Preokret se dogodio u 70. minuti, kada je Andrej Kramarić zabio svoj 30. gol u dresu Hrvatske za 2:1. 

"Nevjerojatno koliko smo često sami sebi najveći protivnici"

"Pa možemo li mi i jednom bez drame???", "Sramota s kim se mi patimo. A još veća sramota da ovakav igrač poput Baturine sjedi na klupi. Najbolji igrač daleko!", "Nevjerojatno koliko smo često sami sebi najveći protivnici. Dvije utakmice na Euru se povlačimo nazad i u zadnjim sekundama primamo gol. To se odaaavno već trebalo ispraviti. Što se općenito igre tiče, ide na bolje samo treba nastaviti uigravati", neki su od komentara s najviše reakcija.

"E moj Daliću, više sreće nego pameti...", "Zabiješ za 2:1 i onda igraš bunker protiv Škotske i čekaš da ga primiš. Sreća nas i VAR spasili... Srami se Daliću", "Tjerajte više ovog Dalića, mi kao da u svakoj utakmici igramo na gol-razlike pa onda do kraja utakmice branimo vodstvo i nadamo se da protivnici neće zabiti. Pa je?em ti takvu taktiku", dodaju drugi.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.