Navijači na Poljudu ismijavali mladog golmana Hajduka. Klub ga podržao

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK je u 22. kolu SuperSport HNL-a jedva pobijedio najgoru ekipu lige Goricu rezultatom 2:1 koja je na Poljudu ubilježila gotovo dvostruko više udaraca na gol od domaćina. Nakon što je stoper Gorice Slavko Bralić poništio gol Marka Livaje, spas je Hajduku donio Nikola Kalinić

Iako su osvojena tri boda bila je ovo jedna od najlošijih izvedbi Hajduka ove sezone kojom su navijači veoma ogorčeni, a dio njih nezadovoljstvo je odlučio izraziti još na stadionu. Zvižduci, naročito oni upućeni s istočne tribine, česta su pojava na Poljudu tijekom loših igara Hajduka.

Ironični aplauzi 

Protiv Gorice izrazi nezadovoljstva otišli su i korak dalje, a neki navijači s istoka naročito su na zub uzeli mladog 21-godišnjeg golmana Karla Sentića. Mladić koji zbog teške ozljede kapetana Lovre Kalinića ima ulogu jedinice kontinuirano je vrlo neprecizno ispucavao loptu.

Započelo je sa zviždanjem, a zatim mu se krenulo ironično aplaudirati kad god prilikom ispucavanja lopta ne bi otišla u aut. Ironično pljeskanje koje je krenulo s istoka prihvatio je i dio sjeverne i zapadne tribine. Nakon utakmice, Hajduk je posebnom objavom na Facebooku izrazio podršku Sentiću.

Sentić dolazi iz Dubrovnika, a dio Hajduka je od 2015. godine. Ove sezone dočekao je debi za prvu ekipu, ali ima i ranije seniorsko iskustvo. Prethodne sezone branio je na drugoligaškim terenima za Varaždin, a sezonu prije toga bio je prvi golman Hajdukove druge ekipe u istom rangu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.