Navijači Partizana razbili glavu treneru svoje momčadi

Screenshot: Arena Sport

CRVENA ZVEZDA pobijedila je Partizan na gostovanju u Humskoj 0:4. Aktualni prvaci Srbije i sudionici Lige prvaka opravdali su status velikog favorita u 174. "večitom derbiju". Junak susreta bio je Cherif Ndiaye, koji je za Zvezdu zabio tri pogotka. Još jedan pogodak zabio je Silas Katompa Mvumpa.

Grobari, najžešći navijači Partizana, bili su bijesni nakon utakmice. Raznim su predmetima gađali igrače na terenu i trenera Aleksandra Stanojevića. Spustili su se i do svlačionice te porazbijali stakla na njoj. Staklo je ozlijedilo Stanojevića, koji se na konferenciji za medije pojavio razbijene glave. Nezadovoljni navijači skandirali su mu "Stanoje, odlazi". Događaje je srpskim medijima prepričao sam trener.

U utakmici u kojoj napetosti gotovo i nije bilo Crvena zvezda je nastavila dominirati srpskom ligom. S utakmicom manje je na prvom mjestu s 22 boda. Ove sezone ima sedam pobjeda i samo jedan remi. Partizan je nastavio igrati loše, kao i prošle sezone. U ovu je krenuo s tri pobjede i po dva poraza i remija. Na devetom je mjestu s dvije utakmice manje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.