Navijači Rijeke bijesni zbog ogromnog poskupljenja pretplata: To su cijene u kunama?

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

RIJEKA je na službenoj stranici obavijestila svoje navijače o prodaji sezonskih ulaznica za nadolazeću sezonu. Uz Poljud, Rujevica je prošle sezone bila jedini iole ispunjen hrvatski stadion. Najveća novost je porast cijena.

Pretplate za gotovo svaku tribinu Rujevice su više nego dvostruko skuplje u odnosu na prošlu sezonu. Prosječni rast cijena za sve tribine iznosi čak 102.35%. Prošle sezone Rujevicu je u prosjeku pohodilo 6406 gledatelja po kolu SuperSport HNL-a.

Navijači su bijesni i to su jasno dali do znanja pod objavom kojom je klub predstavio ovu promjenu na svojim društvenim mrežama. "To su cijene u kunama?", Sorry, Real Madrid, nismo vas prepoznali", "Lijepa nagrada za odanost klubu. Hvala Vam najljepša!", "Bože me sačuvaj!", "Svaka čast veleumu i strategu koji je osmislio ove cijene... uspio je ono što moja mati pokušava preko 40 let, a žena preko 20, da voljeni klub više ne pratim s tribine... živjeli", "Bravo Miško. Ovo nam je hvala za gostovanja i bodrenje momčadi prošlu sezonu...", samo su neki od komentara.

🎫 HNK Rijeka u ponedjeljak 1. srpnja počinje s prodajom kompleta ulaznica za sezonu 2024./2025. Od 1. do 15. srpnja na...

Objavljuje NK RijekaNedjelja, 30. lipnja 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.