NAVIJAČI UNIŠTAVAJU KARIUSA Društvene mreže gore zbog tragičara Liverpoola

Getty Images / Guliver Image

TRAGIČAR ovogodišnjeg finala Lige prvaka bez ikakve je dvojbe vratar Liverpoola Loris Karius. Njegovi Redsi su od Reala u Kijevu izgubili 3:1, a njemački je vratar poklonio dva od tri gola novom-starom europskom prvaku. Uplakani vratar na kraju je utakmice tražio oproštaj od navijača ...

Prvo je u 51. minuti neobjašnjivo ispred Karima Benzeme rukom želio dodati loptu do suigrača, a francuski napadač ispružio nogu i zabio za vodstvo. Jednostavno, neoprezni Karius ga je doslovno pogodio i bacio u očaj sve navijače kluba iz grada Beatlesa. 

Engleska momčad se vratila preko Sadia Manea u 55., ali je Gareth Bale u 64. čudesnim škaricama vratio vodstvo Realu.

Kod te majstorije Karius doista nije mogao učiniti ništa. Ne bi ni puno bolji vratari od njega. No u 83. minuti ponovno je darivao protivnika. Bale je opalio s 30 metara, lopta je letjela ravno prema vrataru Liverpoola, koji je dozvolio da mu ona prođe kroz ruke i završi u mreži. U tom trenutku finale je bilo gotovo i svima je bilo jasno da će Real obraniti naslov prvaka Europe.

I dok se kod prvog gola žalio na samo njemu poznatu stvar, Karius je ovog puta totalno potonuo te postao svjestan da je direktno on odveo Redse u poraz i izgubljeno finale.

Naravno, brutalnost suvremenog života najbolje se oslikava putem društvenih mreža pa je tako krenula opća sprdnja na račun Liverpoolovog tragičara, koji je večerašnjim intervencijama sebe predstavio idealnom metom za bijesne navijače. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.