NBA LIGA

Navijaču koji se svađao s Westbrookom doživotna zabrana ulaska u dvoranu

Foto: screenshot

DAN nakon što je Russell Westbrook izvrijeđao navijača koji mu je dobacivao neumjesne komentare tijekom utakmice Jazza i Thundera, Utah je bahatom fanu doživotno zabranila ulaz u dvoranu.

>>>VIDEO Westbrook psovao i prijetio navijaču i njegovoj supruzi

Podsjetimo, dotični Shane Keisel rekao je Westbrooku da se "baci na koljena, kao što je navikao", što je Westbrook protumačio kao rasistički ispad te mu uputio niz psovki i prijetnji s parketa (snimku pogledajte OVDJE). Navijač se distancirao od bilo kakvog oblika rasizma i najavio tužbu prema košarkaškom superstaru.

Međutim, iako NBA liga izuzetno cijeni ljude koji troše teško zarađeni novac na skupe ulaznice i u načelu brani igračima bilo kakve ispade prema njima, ovaj put je stala na Westbrookovu stranu. Baš kao i Utah, protivnička momčad, koja je Keiselu izrekla doživotnu zabranu dolaska na svoje domaće utakmice.

Keiselu sigurno nije pomoglo ni to što su mediji odmah iskopali neke njegove stare tvitove kojima vrijeđa Westbrooka. On je smjesta obrisao profil, ali screenshotovi su učinili svoje.

Ovo je drugi slučaj izgona navijača u NBA ligi u samo nekoliko dana, ali onaj prvi bio je kudikamo bizarniji.

James Dolan, kontroverzni i omraženi vlasnik New York Knicksa, izbacio je gledatelja iz Madison Square Gardena samo zato što mu je ovaj doviknuo da proda klub i tako  samo iznio stav svih kojima su Knicksi u srcu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.