NBA igrač odjednom se srušio i šokirao suigrače. Uspio je ustati, ali nije se vraćao

Screenshot: Twitter / NBA

KOŠARKAŠ Oklahoma City Thundera Bismack Biyombo iz čista se mira srušio za vrijeme sinoćnje NBA utakmice, ali nasreću uspio je ustati te su mu pomogli da ode u svlačionicu, iz koje se više nije vraćao do kraja. Thunder je objavio da prvi pregled nije otkrio nikakav ozbiljan problem, ali momčad ga je odlučila poštedjeti iz opreza.

Pričuvni centar Oklahoma Cityja ustao je s klupe nakon što je pozvan time-out kako bi dočekao i pozdravio suigrače. Kad je pružio ruku Shaiju Gilgeous-Alexanderu, a on mu dao "pet", Biyombo kao da je izgubio ravnotežu i odjednom počeo padati. Na snimci se ne vidi je li pri padu udario glavom.

VIDEO: Arena Sport

Oko njega su se brzo okupili suigrači i osoblje, donijeli su i kolica, ali Biyombo je uskoro ipak ustao i samostalno otišao prema svlačionici, držeći se za potiljak. Nije jasno što je izazvalo pad, vrtoglavica ili samo gubitak ravnoteže, kao ni je li udario glavom, iako se može zaključiti da jest, s obzirom na položaj stolica i držanje za potiljak na putu prema hodniku.

Thunder na vrhu Zapada

Klub je izvijestio da se Biyombo neće vraćati u igru, u koju zapravo nije ni ušao, te da će nadzirati njegovo stanje. Taj 31-godišnji Kongoanac ove je sezone igrao za Memphis, a Thunderu se priključio tek nedavno, sakupivši dosad četiri nastupa.

Oklahoma City dobio je utakmicu u Portlandu 128:120 uz 37 poena Gilgeous-Alexandera, 31 Jalena Williamsa i 21 Cheta Holmgrena te se s omjerom 43-19 izjednačio s Minnesotom na vrhu Zapadne konferencije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.