NBA

NBA igrači žale se na hranu i smještaj u Orlandu. Jesu li u pravu?

Foto: Twitter

SINOĆ po američkom vremenu sve 22 momčadi koje će nastaviti NBA sezonu okupile su se u Disney Worldu u Orlandu. Svi klubovi mogli su povesti maksimalno po 37 ljudi, od kojih do 17 otpada na igrače, a ostalo su treneri i razni članovi stožera, dok će dio zaposlenika svoje dužnosti obavljati na daljinu.

Osim što su za sobom ostavili članove obitelji i prijatelje, sudionici NBA restarta u Disney Worldu mogu zaboraviti i na luksuz u kakvom se većina njih naučila živjeti. To potvrđuju fotografije i snimke posloženih obroka i soba u kojima su smješteni.

Za početak su se neki požalili na hranu, koja je mnoge podsjetila na ono što se poslužuje u avionima. Troy Daniels iz Denver Nuggetsa objavio je fotografiju svog obroka. Isaiah Thomas, koji je trenutačno slobodan igrač, odmah se našalio: "Nema šanse da će LeBron jesti ovo."

Svoj prilog društvenim mrežama dao je i Chris Chiozza iz Brooklyn Netsa.

Iako ovako poslužena hrana zaista ne izgleda posebno primamljivo, NBA liga uvjerava igrače da će bolju hranu dobiti za nekoliko dana, kad prođe razdoblje obvezne karantene nakon dolaska.

Sobe zapravo uopće nisu loše, iako su daleko od onog na što su se NBA zvijezde naviknule. Enes Kanter je snimio svoju sobu i prokomentirao: "Tu moramo provesti sljedeća tri mjeseca. Bog nam pomogao."

Rajon Rondo također nije zadovoljan smještajem. Uz fotografiju je napisao "Motel 6", aludirajući na lanac niskobudžetnih motela u Americi. Fanovi koji su vidjeli fotografiju mahom su ga kritizirali jer njima soba izgleda sasvim u redu.

Patrick Beverley je još jednom pokazao da je normalan i skroman tip. Njemu je njegova soba sasvim u redu i u njoj ima sve što mu treba.

Konačno, Terrence Ross iz Orlanda snimio je salon za igrače, mjesto za zabavu igrača opremljeno videoigrama, stolovima za stolni tenis i biljar te drugim oblicima razonode.

Za najzabavniju objavu očekivano je odgovoran jedan od najduhovitijih NBA igrača, zvijezda Philadelphije Joel Embiid, koji je uz snimke hrane napisao da će tijekom boravka u Disney Worldu izgubiti 20 kila, a zatim i priložio svoje stare fotografije, iz 2011., dok je još bio mršavi klinac u Africi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.