NBA liga je trebala dobiti supermomčad, ali ona je sve utakmice dosad izgubila

Foto: Profimedia

LOS ANGELES CLIPPERSI trebali su dovođenjem Jamesa Hardena postati ono što se u američkim sportovima naziva supermomčad. Hardena su u momčadi dočekala dva All-Star igrača Kawhi Leonard i Paul George te zvijezda u padu Russell Westbrook. Peti član te zvjezdane postave je hrvatski centar Ivica Zubac.

S Hardenom su se Clippersi trebali prometnuti u kandidate za naslov prvaka, no zasad su daleko od toga. Harden je odigrao četiri utakmice, a sve četiri Clippersi su izgubili. Najprije su ih pobijedili New York Knicksi, pa Brooklyn Netsi, Dončićevi Dallas Mavericksi te sinoć i Memphis Grizzliesi.

Harden unazadio ekipu

Objektivno, prema rosteru, Clippersi su bolja momčad od svih navedenih, no trener Tyronn Lue još uvijek nije pronašao sustav u kojem bi uklopio četiri zvijezde koje moraju imati loptu u rukama da bi bile efikasne u napadu. 

Kad je stigao u Clipperse iz Philadelphije, Harden je na konferenciji za medije rekao da on ne mora igrati u sustavu jer je on sam - sustav. Zbog toga ga kritiziraju navijači na društvenim mrežama te stručnjaci. Otkad je stigao u Clipperse, u prosjeku zabija 13.5 poena po utakmici za oko 30 minuta na parketu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.