NBA zvijezda: Pijem rakiju i slušam Cecu. Ja sam crni Srbin

Foto: Screenshot

PAUL GEORGE, 34-godišnje krilo Los Angeles Clippersa i jedan od najboljih NBA igrača već godinu dana ima vrlo gledan podcast pod nazivom "Podcast P with Paul George". U jednoj od zadnjih epizoda ugostio je DeAndrea Jordana, rezervnog centra Denver Nuggetsa i nekadašnju veliku zvijezdu koji je godinama kotirao za jednog od najboljih braniča lige.

U podcastu su se, između ostalog, dotaknuli teme Srbije i tamošnjih običaja. Jordan je ispričao kako mu je suigrač Nikola Jokić približio srpsku kulturu, dok je George oženjen Srpkinjom Danielom Rajić s kojom ima dvije kćeri i sina pa mu je to sve već jako poznato.

Jordan: Ja sam crni Srbin

"Imam kod kuće rakiju s kruškom unutra", započeo je Jordan pa su se on i George složili da je on crni Srbin. Kaže i kako sluša Cecu na što ga je nagovorio Jokić iako nije htio ni čuti za narodnu muziku.

"Popio sam malo pive ili tekile i plesao na to. Imam doma i rakiju. Brate, ja sam Džordanović", dodao je dok je George rekao kako je on Đorđević. Nakon toga su pričali o rakiji. "Probao sam prije rakiju, unutra stave krušku i dobra je", rekao je Jordan.

U priču se uključio i Dallas Rutherford, Georgeov suigrač sa sveučilišta i jedan od voditelja podcasta. "Paul je ludovao kad je bio u Srbiji, stalno me zvao na videopoziv i govorio je da moram doći tamo", rekao je.

Jordan je na kraju zaključio: "Srbija je fenomenalna. Imamo Srbiju u Denveru. Tako da je to sjajno. Nikola pusti glazbu, ima rakije za sve, razumiješ me? On i još jedan moj suigrač, Vlatko Čančar, koji je iz Slovenije, su mi dali rakiju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.