Neviđena drama, Futsal Dinamo ispustio prolaz u Ligi prvaka sa sirenom. Još ima nade

Foto: Slavko Midzor/Pixsell

NEVJEROJATNA utakmica odigrana je u Palma de Mallorci u trećem kolu Glavne runde Lige prvaka. Prvak Hrvatske Futsal Dinamo remizirao je s prvakom Rumunjske, United Galatijem. Dinamo sada ovisi o zadnjoj utakmici skupine, ali situacija je dobra jer čeka pobjedu Palma Mallorce protiv slovenskog Dobovca.

Sjajno je započelo za Futsal Dinamo. U petoj minuti se Patrik Pasariček okrenuo oko čuvara i od stative zabio za vodstvo. Deset minuta kasnije je Luka Čop nakon povratne iz kornera sjajno pogodio drugi kut za povećanje vodstva. Čitavo drugo poluvrijeme Rumunji su igrali s golmanom igračem. Smanjili su u 21. preko Andrea Sassea, a Dinamo se uspio obraniti skoro do samog kraja. Ostale su dvije sekunde na semaforu, a suparnik je imao korner.

Rumunji su ga izveli, a lopta je fliperom došla na drugu stativu gdje je Iulian Cojacaru doslovno zabio sa zvukom sirene. Podsjetimo, među 16 najboljih ekipa u Europi plasirat će se tri najbolje momčadi iz skupine. Dinamo je turnir završio s dva boda, a Dobovec trenutno ima jedan.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.