Neville rekao da Španjolska zbog Cucurelle ne može uzeti Euro. Ovaj mu sad odgovorio

Foto: EPA

ŠPANJOLSKA je četvrti put u povijesti postala prvak Europe. Španjolci su u finalu Europskog prvenstva igranom na Olimpijskom stadionu u Berlinu s 2:1 pobijedili Englesku. Strijelci za Furiju bili su Nico Williams u 47. i Mikel Oyarzabal u 87. minuti. Za Englesku je zabio Cole Palmer u 73. minuti.

Gary Neville (49), legendarni engleski branič te bivši igrač Manchester Uniteda, a danas stručni komentator, rekao je da Španjolska zbog lijevog beka Marca Cucurelle (25) ne može osvojiti Euro. "Mislim da je on jedan od razloga zbog kojih Španjolska vjerojatno neće otići do kraja", rekao je Neville.

Cucurella: Otišli smo do kraja, Gary

No ispostavilo se da nije u pravu. Momčad izbornika Luisa de la Fuentea završila je turnir sa sedam pobjeda u jednako toliko susreta, a Cucurella nije nastupio samo protiv Albanije u trećem kolu grupne faze, kada je Španjolska već bila osigurala prolazak u osminu finala i kada je De La Fuente na teren poslao potpuno izmiješan sastav.

Cucurella je nakon finala Eura na društvenim mrežama podijelio Nevilleovu izjavu te mu odgovorio: "Otišli smo do kraja, Gary. Hvala na podršci." Cucurella je na Euru došao do ukupnih deset nastupa za španjolsku reprezentaciju.

Prošao je Barceloninu akademiju, bio na posudbama u Eibaru i Getafeu, koji ga je 2020. kupio za 11.8 milijuna eura. Brighton ga je godinu dana kasnije platio 18 milijuna eura, a Chelsea je 2022. dao 65.3 milijuna eura. Ugovor s londonskim klubom vrijedi mu još četiri godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.