Nevistić: Moramo se spustiti na zemlju i pustiti priče

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO je u nevjerojatnoj utakmici 7. kola SuperSport HNL-a izgubio u Koprivnici od Slaven Belupa 4:1. Gosti su poveli golom Brune Petkovića u 32. minuti, da bi Slaven izjednačio u 45. preko Ljubana Crepulje i onda golovima Adriana Libera, Ivana Dolčeka i Ilije Nestorovskog u 68., 74. i 77. minuti došao do prve pobjede u ovoj sezoni.

Bio je ovo prvi susret Dinama nakon što je smijenjen trener Sergej Jakirović, kojega je koštao poraz od Bayerna (9:2) u Ligi prvaka. Zagrebački sastav vodio je privremeni trener Sandro Perković i pod njime je nastavljen niz loših rezultata. Nakon remija s Rijekom (1:1) i poraza od Hajduka (0:1) u domaćem prvenstvu, a zatim katastrofe u Münchenu, Dinamo nije došao do boda protiv Slavena, kojem je to prva pobjeda u sezoni.

Nevistić: Moramo se i mi malo spustiti na zemlju

Golman Dinama Ivan Nevistić dao je izjavu nakon poraza od Slavena. "Nije stvar kvalitete. Ova ekipa ima kvalitetu, ali ušli smo u neku crnu rupu i jednostavno trebamo što prije izaći iz nje. Dinamo je velik klub u kojem je jako teško igrati, u kojem je težak dres i koji ne oprašta poraze. Nema alibija, moramo naći snage i izaći iz ovoga što prije.

Dinamu su bitne samo pobjede, ostalo je nebitno. Bitno je samo danas. Sada je teško, ali izvući ćemo se iz ovoga. Ritam utakmica? Da, to je trenutno problem jer stvari koje nam ne idu ne možemo sada vježbati. Nije nam ni to alibi. Imamo širok kadar i vjerujem da će, bio šef Sandro ili došao netko drugi, znati dozirati da svi budu svježi.

Jesam li čuo za situaciju da ekipa primi 13 golova u dvije utakmice, a golman ima 17-18 obrana i bude najbolji pojedinac u tim dvjema utakmicama? Iskreno, nisam, ali jednostavno to treba prihvatiti. Moramo se i mi malo spustiti na zemlju, pustiti priče sa strane, te lažne priče. Teren je jedino mjerilo, 11 na 11.

Kad izađeš na teren, više nema priča ni milijuna ni ligi prvaka, nema ničega. Možda se mi trebamo stabilizirati i spustiti na zemlju. Previše sami sebe cijenimo, a očito to nije tako", rekao je Nevistić nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.