Neymar se nakon skoro godinu dana vratio treninzima

Foto: EPA

BRAZILSKI napadač Neymar najavio je povratak kolektivnim treninzima saudijskog Al-Hilala, nakon gotovo godinu dana pauze zbog teške ozljede lijevog koljena. Brazilski 32-godišnji nogometaš došao je u Al-Hilal u kolovozu 2023. iz PSG-a, ali je ozlijedio križni ligament i meniskus 17. listopada u kvalifikacijskoj utakmici za SP 2026. između Brazila i Urugvaja.

"Sretan sam što sam se vratio", napisao je Neymar na portugalskom na svojem Instagram računu, gdje je objavio fotografije sebe na terenu sa svojim suigračima. Igrač se već u srpnju vratio individualnim treninzima. Njegov službeni povratak "ovisi o njegovoj tehničkoj pripremi i odluci trenera", izjavio je klupski dužnosnik.

Al-Hilal još nije uvrstio Neymara na popis sudionika saudijskog prvenstva, koje je počelo u kolovozu, ali je na onom azijskog prvenstva. Izostanak brazilske zvijezde, prema medijima plaćene oko 100 milijuna eura po sezoni, nije utjecao na rezultate Al-Hilala, koji je prošle sezone osvojio nacionalno prvenstvo i uspostavio povijesni niz od 34 uzastopne pobjede u različitim natjecanjima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.