Nijemci nakon Bjeličinog debija: Novi trener, stara žalost

Foto: EPA

NENAD BJELICA (52) debitirao je na klupi Union Berlina tri dana nakon što je preuzeo klub. Hrvatski trener odigrao je kod Brage 1:1, iako je sat vremena imao igrača više. Union Berlin je posljednji u skupini, a u zadnjem kolu će imati šansu osvojiti treće mjesto koje vodi u Europa ligu.

Da bi se to ostvarilo, Bjeličin novi klub mora pobijediti Real Madrid u Berlinu i nadati se porazu Brage kod Napolija. Podsjetimo, Union je poveo golom Robina Gosensa u 42., a Braga je do boda došla preko Alvara Djala u 51. minuti. U 30. je domaći Sikou Niakate isključen.

"Opet se ništa nije dogodilo"

Union ne zna za pobjedu od 26. kolovoza, a otad je u svim natjecanjima nanizao tri remija i 13 poraza. Njemački mediji stoga su i dalje vrlo kritični prema tom klubu. Bild je u svom naslovu naveo: "Novi trener, stara žalost" te istaknuo negativni niz berlinskog kluba.

Berliner Zeitung piše da je debi za Bjelicu bio uspješan, ali da je propuštena prilika za nešto više. Berliner Kurier piše da se "opet ništa nije dogodilo", a na naslovnoj fotografiji ima Bjelicu kako se drži za glavu te dodaje kako je igračima bilo sve novo - sustav, igra i trener. Union sljedeću utakmicu igra u subotu protiv Bayerna na Allianz Areni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.