Koln zaustavio Bayern, Kramarić asistirao u pobjedi Hoffenheima, Kovač upisao drugi poraz

Foto: Getty Images / Guliver Image

AKTUALNI njemački prvak Bayern nije uspio svladati Koln na Allianz Areni 1:1. Momčad Carla Ancelottija prekinula je niz od sedam vezanih pobjeda u Bundesligi, a ovo joj je prvi remi ove sezone, dok je Koln i dalje neporažen u prvenstvu.

Unatoč tome što je domaćin poveo u 40. minuti preko Joshue Kimmicha, koji je zabio glavom nakon centaršuta Juana Bernata s lijeve strane, Koln je uspio izjednačiti i stići do prvog remija u Munchenu nakon šest godina golom Anthonyja Modeste u 63. poslije asistencije Marcela Rissea.

Bernat je u 88. pogodio vratnicu, a gosti propustili priliku da pobijede jer je Simon Zoller u drugoj minuti sudačke nadoknade imao zicer i poslao loptu pored desne vratnice.

Kramarić asistirao u pobijedi Hoffenheima

Hoffenheim je slavio kod Ingolstadta s 2:1, a hrvatski napadač Andrej Kramarić (odigrao cijeli susret) asistirao je za prvi gol svoje momčadi u 11. minuti, kada je nakon njegovog centaršuta zabio Sandro Wagner. 

Bila je to četvrta asistencija Kramarića ove sezone u Bundesligi, a do sada je postigao dva gola.

Kovač upisao drugi poraz u sezoni

Niko Kovač i njegov Eintracht iz Frankfurta izgubili su kod Freiburga s 1:0, a hrvatskom treneru presudio je Vincenzo Grifo u 4. minuti utakmice.

To je drugi poraz Kovača ove sezone, poslije onog od Darmstadta.

U velikom klasiku Herta je golovima Vedada Ibiševića u 29. i 70. iz penala pobijedila Hamburger s 2:0, a Alen Halilović ušao je u igru u 60. minuti. Hrvatski napadač 23-godišnji Antonio Čolak, koji je nastupao za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Hrvatske, bio je dvostruki strijelac za Darmstadt (19. iz penala i 73.) u remiju 2:2 protiv Werdera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.