Nikola Moro dolazi u Hajduk? Talijani: Pregovori su počeli

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NIKOLA MORO (26) želja je Hajduka. Tako barem tvrdi Calcio Bologna, koji piše kako Moro u Bologni nije prvi izbor trenera Vincenza Italiana. Prema navodima ovog medija, Hajduk je u posljednjih nekoliko sati počeo raditi na Morinom transferu.

Talijani isto tako tvrde da će Bologna razmotriti ponudu i da je prodaja realna opcija, ali da je moguće da će i zbog nepovoljne situacije s ozljedama u veznom redu biti oprezna po tom pitanju.

Ni prošle sezone nije igrao puno

Podsjetimo, Moro je u Bologni od kolovoza 2022. godine. Tada je došao na posudbu iz moskovskog Dinama, da bi nakon godinu dana bio otkupljen za 2.5 milijuna eura. U protekloj sezoni skupio je 23 nastupa u Serie A za Bolognu, koja je izborila Ligu prvaka, ali samo deset puta bio je u početnoj postavi.

Moro je rođeni Splićanin, no nikad nije igrao za Hajduk. Prve nogometne korake napravio je u Solinu, iz kojeg je kao 11-godišnjak otišao u zagrebački Dinamo. Ondje je i započeo seniorsku karijeru, a 2020. je prodan u Rusiju za 8.5 milijuna eura. Proteklih godina se nalazi u širem krugu hrvatskih reprezentativaca, ali je samo jednom zaigrao u dresu Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.