NITKO NE ŽELI BITI TRENER SRBIJE Izbornik rukometašica vodit će i rukometaše

Foto: Epa

NAKON debakla na Europskom rukometnom prvenstvu u Hrvatskoj, izbornik Srbije Jovica Cvetković podnio je ostavku.
 
Nastup Srbije bio je porazan, no ono što je uslijedilo nakon turnira bilo je totalna katastrofa. Igrači su vrijeđali Cvetkovića, tvrdeći da je u alkoholiziranom stanju vodio utakmice, a izbornik je neke od igrača (konkretno Nenadića) optužio da su mu fizički prijetili. Ukratko, sramota.
 
Nekad moćni srpski rukomet dotaknuo je dno, a nakon blamaže na netom završenom Euru nitko ne želi preuzeti reprezentaciju. Kako su svi srpski treneri glavom bez obzira bježali od reprezentacije, tamošnji Savez vruć je krumpir gurnuo u ruke izborniku ženske reprezentacije Srbije Ljubomiru Obradoviću.
 
Tako će Obradović neko vrijeme sjediti na dvije klupe, onoj ženske reprezentacije, s kojom je već osigurao plasman na Europsko prvenstvo, te muške, koja je posljednjih godina postala sinonim za kaos.
 
Obradović će mušku selekciju voditi na dvije prijateljske utakmice protiv Njemačke 4. i 7. travnja u Leipzigu i Dortmundu, a desna ruka bit će mu legendarni bivši srpski rukometaš Dragan Škrbić, nekad najbolji rukometaš svijeta, koji danas obavlja funkciju potpredsjednika Upravnog odbora.
 
Prema pisanju srpskih medija, Obradović bi nakon turnira u Njemačkoj trebao napustiti mušku reprezentaciju jer u Savezu očekuju da će u međuvremenu pronaći neko ime. Ipak, ako uzmemo u obzir stanje u srpskom rukometu, svašta je moguće, pa čak i to da Obradović ostane sjediti na obje klupe i dulje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.