Nizozemski novinar: Perišić je nuđen na sve strane. Neshvatljivo je da ga je PSV uzeo

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ (35) prošlog je tjedna službeno predstavljen kao novi nogometaš PSV-a. U nizozemski klub došao je kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Hajdukom. Nizozemci su se dosta raspričali i raspisali o Perišićevom dolasku u Eindhoven, a sada se oglasio i novinar Hugo Borst, koji smatra da je PSV promašio dovođenjem Perišića.

Nizozemski novinar: Perišić je nuđen na sve strane

"Ivan Perišić je neshvatljiva kupovina PSV-a. On ima 35 godina, što je staro za jednog nogometaša. Imao je ozljedu križnih ligamenata i nuđen je na sve strane pa bi mi to bilo sumnjivo. Također nije jeftin. Odličan je nogometaš, s više od sto međunarodnih utakmica za Hrvatsku, koja je posljednjih godina imala veoma dobre rezultate, ali u PSV-u imate Lozana, Langa, Driouecha, mladog igrača iz Jong PSV-a Joela Nadala", rekao je Borst i nastavio:

"Zašto onda dovodite Perišića? Znam ja dobro tko je on, da je svestran, ali zašto ste to učinili? On ti je od koristi samo ako je u formi i igra. Jer iskustvo nije od velike koristi ako taj igrač ne igra. I ima ogromnu plaću."

Doduše, prema podacima Capologyju, neslužbenom, ali najvjerodostojnijem izvoru za plaće igrača, Perišić u PSV-u nema tako veliku plaću. Godišnja bruto plaća mu iznosi 980 tisuća eura, a neto pola milijuna. Tako je tek 10. najplaćeniji igrač PSV-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.