Novi golman Barcelone: Nikoga se ne tiče to što ja pušim. Ne planiram se mijenjati

Foto: Profimedia

BARCELONA od prije nekoliko dana i službeno ima novog golmana. Wojciech Szczesny (34), bivši vratar Arsenala, Rome, Juventusa i reprezentacije Poljske, vratio se privremeno iz mirovine, u kojoj je od ljeta, kako bi do kraja sezone potpisao za lidera La Lige.

To je mogao dugo nakon kraja prijelaznog roka jer je slobodan igrač, a takvi mogu bilo kada potpisati. Barcelona je dovela Poljaka jer joj se prvi golman Marc Andre Ter-Stegen teško ozlijedio te ga neće biti do kraja sezone. Szczesny je upravo golman kakvog je Barcelona tražila. Iskusan je, s preko 540 nastupa u klupskoj karijeri, tijekom koje je igrao u najjačim ligama, dok je za reprezentaciju nastupio 84 puta. Osim toga, zna kako je igrati za velikane i osvajati trofeje. 

Naljutile su ga priče o pušenju

Čim ga se počelo dovoditi u vezu s Barcelonom, katalonski mediji napravili su mini-skandal oko činjenice da je Szczesny strastveni pušač, što nije osobito uobičajeno kod sportaša. Sada se i sam Poljak osvrnuo na komentare koje je njegova nezdrava navika izazvala u španjolskoj javnosti.

"Nikoga se ne tiče to što ja pušim. To su moje privatne stvari i ne mislim ih mijenjati. To ne utječe na to što radim na nogometnom travnjaku, a i ne pušim pred djecom pa da bi to loše utjecalo na njih. Ja to pokušavam sakriti, ne pušim pred drugim ljudima. A ako netko misli da ću promijeniti način života, neka razmisli još jednom. Želim da sude o meni kao golmanu, a ne da slušaju priče za koje nikog nije briga", rekao je za katalonske medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.