Novi kiks Dinamova europskog protivnika. "Ne znam je li gora igra ili izjava golmana"

Foto: EPA

BORUSSIA DORTMUND u šestom kolu Bundeslige doživjela je iznenađujuć poraz na gostovanju u Berlinu, gdje je Union slavio 2:1. Domaćin je na poluvrijeme otišao s dva gola prednosti zahvaljujući pogocima Kevina Vogta iz 26. i Yorbea Vertessena iz 45. minute. Julian Ryerson smanjio je zaostatak u 62. minuti, no dortmundski klub nije uspio izbjeći drugi bundesligaški poraz, kojim je pao na sedmo mjesto, dok je Union šesti.

Za momčad trenera Nurija Sahina to je bio drugi poraz u posljednja tri kola jer je 22. rujna primila čak pet golova od Stuttgarta (5:1). U međuvremenu su, pak, deklasirali Celtic (7:1) u Ligi prvaka. Golman Gregor Kobel dao je izjavu nakon susreta. "Teško mi je pronaći objašnjenje. Ovo je još jedan neuspjeh, ali nismo odigrali lošu utakmicu, ni Union nije bio loš", izjavio je švicarski golman Borussije.

Dietmar Hamann (51), bivši njemački reprezentativac i nekadašnji veznjak Bayerna i Liverpoola, komentirao je novi kiks Borussije Dortmund. "Ne znam što je gore, igra ili Kobelova izjava. Kaže da nisu odigrali lošu utakmicu, a igrali su protiv kluba koji je prošle sezone zamalo ispao", izjavio je Hamann za Sky.

Dinamo će krajem studenog igrati protiv Borussije Dortmund

Hamann smatra da su Borussijine utakmice protiv Stuttgarta i Uniona bile ispod razine, čak ni pobjedu protiv Bochuma (4:2) ne smatra dovoljno kvalitetnom predstavom.

"Sahin kaže da je napravio 50-60 analiza i da napreduju. Ne znam što će biti za nekoliko mjeseci, mogu suditi samo o onome što sada vidim, a to je premalo. Ako protivnik pretrči devet kilometara više, onda će teško dobivati utakmice u Bundesligi", izjavio je Hamann.

Podsjetimo, Borussia Dortmund jedan je od protivnika Dinama u Ligi prvaka. Njihova utakmica igrat će se 27. studenog na Maksimiru u sklopu petog kola elitnog europskog klupskog natjecanja.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.