Novi trener Rudeša: Moguće se spasiti iz naše situacije

Foto: Marko Lukunic PIXSELL

NAKON reprezentativne stanke Supersport HNL vratio nam se gradskim derbijem u kojem je Lokomotiva upisala minimalnu pobjedu protiv Rudeša zahvaljujući prekrasnom golu Indrita Tucija koji je tako postigao svoj ovosezonski prvijenac. Novi trener danas službeno gostujuće ekipe Toni Golem startao je porazom, a nakon osam kola Rudeš je i dalje bez pobjeda te je zakovan na dno tablice sa samo jednim bodom.

"Startali smo porazom. Utakmica koja nije bila preatraktivna, s malo prilika sa svake strane. Imali smo priliku zabiti na početku, a nakon toga ostatak prvog poluvremena oni preuzimaju inicijativu. Prvo je na kraju krajeva bilo poluvrijeme na njihovoj strani, u drugom smo mi ipak nešto više pokušavali, ali na kraju bez konkretizacije.

Cilj je bio doći do boljih pozicija od Lokomotive. Na momente se činilo to sve dobro, iako nije bila izražena. Nismo dolazili do velikih prilika, tako da se to nije moglo toliko primijetiti", rekao je Golem nakon utakmice.

"Motiv nam je ostati dio elite"

Ne poriče da je glavni cilj ostati u ligi: "Teška je situacija, jasno. Motiv nam je ostati dio domaće nogometne elite, to je ono čemu svi težimo. Gorica se prošle sezone iz slične situacije na kraju spasila. Moramo uhvatiti koji bod što je prije moguće radi psihološkog olakšanja i samim time se priključiti ostatku prvenstva."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.