Novi video: McGregor je prvi udario čovjeka iz Habibove ekipe

Foto: Screenshot

NI TRI dana nakon kaotičnog UFC-a 229 u Las Vegasu u kojem je Habib Nurmagomedov pobijedio Conora McGregora, ne stišavaju se reakcije na opću tučnjavu koja se dogodila u i oko ringa po završetku borbe.

Podsjetimo, Nurmagomedov je gušenjem u četvrtoj rundi pobijedio Conora i obranio naslov svjetskog prvaka u lakoj kategoriji, nakon čega je sve otišlo k vragu. Nurmagomedov, navodno isprovociran dobacivanjima iz McGregorova kuta, preskočio je ogradu i nasrnuo na njegova trenera, a za to vrijeme su Habibovi ljudi napali McGregora u ringu.

No, na najnovijoj snimci se vidi da je McGregor u ringu prvi potegnuo na Nurmagomedova prijatelja Islama Mahačeva, na što mu je ovaj uzvratio. U međuvremenu se preko ringa penjao drugi Habibov čovjek Zubaira Tuhugov koji je Irca nekoliko puta udario s leđa u glavu i vidi se da bi ga udario i da McGregor nije prvi napao Mahačeva.

Mahačev i Tuhugov, inače i sami UFC borci, više nikad neće moći nastupati u toj organizaciji.

"Cijeli život radim na promociji ovog sporta i MMA nije ovo što su oni napravili. Njihova karijera u UFC-u je završena", rekao je šef UFC-a Dana White.

Tuhuogv se ovog mjeseca trebao boriti protiv McGregorova prijatelja Artjoma Lobova, dok je Mahačev do sad imao odličan omjer u UFC-u 5-1, ali više neće moći nastupati.

Nurmagomedov je još pod istragom vlasti Nevade, a zamrznuta mu je i isplata honorara za meč u visini 1,2 milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.