Objavljene kazne nakon kaosa na derbiju Futsal Dinama i MNK Torcide

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

OBJAVLJENE su kazne za utakmicu 15. kola SuperSport 1. HMNL između Futsal Dinama i MNK Torcide. Disciplinski sudac Branko Bolanča kaznio je Futsal Dinamo s 1827 eura zbog organizacijskih propusta, dok je predsjednik Torcide Mario Grubić kažnjen tromjesečnom suspenzijom. Uz suspenziju Grubiću, i klub je kažnjen s 500 eura.

Spomenuta utakmica je bila na rubu incidenta zbog stalnih skandiranja domaće publike. U jednom trenutku je Mario Grubić Kula visoko prema BBB-ima podignuo dres Torcide. Uslijedio je petominutni prekid, a Boysi su počeli ubacivati razne predmete na parket.

Grubić se primio za međunožje i pokazao to navijačima

Za vrijeme 3:0 vodstva Futsal Dinama Boysi su počeli pjevati "Jebi se Splite, Dinamo šampion", a u tom je trenutku Grubić počeo provocirati navijače Dinama. Grubića se potom s klupe primio za međunožje i pokazao to navijačima, a onda je nastao kaos.

Rezerve Dinama skočile se s klupe, u sve se uključilo osiguranje, a Grubić je dobio crveni karton. Zatim je Grubić izvadio dres Torcide i usmjerio ga prema Boysima. Na kraju je Grubić izveden pod pratnjom zaštitara, a Torcida je dvoranu i Zagreb napustila u pratnji policije. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.